Anugerah Pertandingan Inovasi YB Menteri KPKT Anjuran Persatuan Pihak Berkuasa Tempatan Malaysia (MALA)

06 Dec 2021

LENSA MDSB : Anugerah Pertandingan Inovasi YB Menteri KPKT Anjuran Persatuan Pihak Berkuasa Tempatan Malaysia (MALA)

Tarikh : 4 Disember 2021 (Sabtu)

Masa : 3:00 petang

Lokasi : Setia SPICE Convention Centre, Pulau Pinang

TAHNIAH MDSB kerana telah menerima Anugerah Pertandingan Inovasi YB Menteri KPKT Anjuran Persatuan Pihak Berkuasa Tempatan Malaysia (MALA). Anugerah telah disampaikan oleh Dato’ Sri Reezal Merican Naina Merican, Menteri, Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) kepada Tuan Azman bin Dahlan, Yang Dipertua, MDSB.

Turut mengiringi YB Menteri KPKT adalah Tuan Chow Kon Yeow, YAB Ketua Menteri Pulau Pinang, Dato’ Ar. Yew Tung Seang, Presiden MALA Merangkap Datuk bandar, Majlis Bandaraya Pulau Pinang dan tetamu kehormat yang lain.

MDSB telah mendapat tempat ke-20 menerima Geran KPKT bernilai RM25,000.00 berserta wang tunai RM500.00 dan Piala Iringan dengan projek “Gate Anti Lock Sabotaj’

#PialaInovasiYBMenteriKPKT

#MALA

#MDSBKreatif

Berdaya • Berbakti • Berkualiti

"Pelanggan Diutamakan, Perkhidmatan Ditingkatkan"

Penafian : Majlis Daerah Sabak Bernam tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Paparan Tebaik : Paparan Terbaik Menggunakan Versi Terkini Pelayar Microsoft Edge / Mozilla Firefox / Google Chrome Ke Atas Dengan Resolusi 1366 x 768

Portal Rasmi Majlis Daerah Sabak Bernam

MyGov Portal

privasi